Hier lees je meer over hoe de app en deze website werken.

Hoe werkt het?

Download de smartphone app

De Iedereen Flandrien fietsapp bevat zes fietslussen die elk een aspect uit het leven van de Flandrien en de wielercultuur belichten, doorspekt met leuke anekdotes en fotomateriaal.

Met deze app bereid je je tocht voor en haal je het beste uit je fietservaring. Plan je route, sla hem op en laat je tijdens het fietsen begeleiden aan de hand van een handige overzichtslijst of op basis van je positie op de kaart. Indien je dit wenst, laat je je smartphone tijdens het fietsen gewoon in je broekzak zitten: een belletje geeft je aan wanneer je bij een bezienswaardigheid of een attractie komt. Je kan ook je routes en belevenissen onderweg delen met anderen.

De app bevat ook heel wat praktische informatie over Flandrien-memorabilia, rasechte wielercafés, tijdelijke tentoonstellingen, … op je tocht.

Vergeet je tocht vervolgens niet te delen via Facebook.

Volg een Flandrien

Flandriens laten sporen na. Elke route die ze uittekenen, kan ook jij volgen. Ofwel sturen ze jou via Twitter of Facebook de unieke code door ofwel fiets je door de lijst die op de app of op deze website wordt bewaard.

Gebruik deze website

Je kan ook hier op deze website je fietstocht plannen. Net zoals op de app kan je vooraf bepalen waar je tocht aan moet beantwoorden. Zodra je een traject hebt uitgetekend, kan je de kaart en de knooppunten die je wil volgen afprinten. Of je kan de unieke code naar je smartphone doorsturen. En delen met je vrienden uiteraard.